MBA Open Course – Team Dynamics

“Când vorbesc cu managerii care lucrez în munca mea de consultant aproape toți îmi spun că pentru ei un mare obstacol în calea performanței e timpul pe care îl pierd în ședințe. Și atunci, se pune întrebarea, de ce le mai ținem? În ciuda acestei constatări universale, ședințele continuă să existe și să prolifereze. Există pentru că îndeplinesc niște roluri esențiale, de ne-ocolit. În același timp sunt mâncătoare de resurse. Între aceste două forțe contrarii se găsește răspunsul la întrebarea: ce face o echipă să fie performantă. În afara răspunsurilor tipice (care sunt, adesea afirmații despre variabile de ieșire, nu de intrare, adică despre rezultate, nu despre ingrediente), acest curs vă va da multe răspunsuri concrete, de genul:

  • Ce sarcini merg mai bine în echipă și de ce? Ce e sinergia unei echipe și cum se obține ea?
  • De ce e nevoie într-un grup ca oamenii să colaboreze?
  • Ce legătură are colaborarea cu morala socială? De ce au echipele nevoie de valori?
  • La ce ajută și la ce încurcă diversitatea?
  • Ce meta-procese trebuie desfășurate pentru a avea echipe eficace?
  • De ce e conflictul esențial pentru funcționarea echipelor performante și cum facem ca el să fie motor și nu frână?
  • Cum stimulăm creativitatea și inovația în echipe?
  • etc.

Cursul va îmbina exerciții practice, alese pentru a ilustra temele de mai sus urmate de dezbateri și discuții de grup pentru a fixa noțiunile esențiale. La sfârșitul lui veți fi mult mai capabili să desfășurați activități de grup performante, utile și care să vă lase într-o stare de energie și angajament față de deciziile luate”.

Program: 14:00-21:00 Vineri & 09:00 – 16:00 Sâmbătă & 09:00 – 16:00 Duminică.
Locație: MsM Romania HQ, 99 Bulevardul Dacia, nr.99

ADRIAN STANCIU

Adrian Stanciu este unul dintre consultanții români de top în domeniul dezvoltării organzaționale. Munca lui a impactat peste 50 de companii mici și mari din România și străinătate, și sute de manageri și lideri.

Înainte de consultanță, Adrian a ocupat poziții de management: Managing Director al Xerox Romania, Director de Unitate Operațională Xerox pentru Europa Centrală și de Est, și Manager General al Arexim. Arexim este o companie românească de integrare sisteme IT pe care Adrian a co-fondat-o; ulterior a fost achiziționată de Xerox Corp.

În domeniul dezvoltării manageriale, Adrian a gândit și facilitat numeroase programe de Executive Training pentru clienți din industrii variate, precum IBM, Xerox, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aliianz, Vodafone, și multiple companii locale. De asemenea, Adrian a sprijinit manageri de top prin sesiuni de coaching individuale.

Întrucât Adrian este specializat și pe dezvoltarea culturii organizaționale, de-a lungul anilor el și-a împărtășit strategiile și bunele practici cu angajați români și internaționali din companii precum Banca Transilvania, eMag, Raiffeisen, Deutsche Bank, Romatsa, Cărturești, și altele.

Deși cariera lui este orientată spre cultura managerială și organizațională, Adrian are la bază un profil tehnic. După absolvirea unui program masteral la Universitatea Tehnică din București în 1985, Adrian a păstrat o legătură strânsă cu mediul academic. Astfel, el a predat o varietate de cursuri în cadrul programelor post-universitare de business de la Universitatea Tehnică din București, Școala Națională de Studii Politice și Administrative și Academia de Studii Economice. Adrian a predat și cursul de Management al Schimbării la Universitatea din Ottawa și în cadrul Romanian-Canadian MBA, ca și cursurile de Comportament Organizațional și Management al Resurselor Umane și de Management al Schimbării la Școala de Business a Central European University.

Adrian a publicat și peste 70 de articole în presa românească de business pe teme diverse legate de dezvoltarea managerială și a culturii organizaționale.

ENROLMENT

TAXA DE PARTICIPARE: 480 eur
DISCOUNT: 5% pentru 2 persoane, 10% pentru 3 sau mai multe persoane din aceiași companie; 15 % for MsM Romania – studenți și alumni, 10% NRCC, Romanian Business Leaders și Erudio members.

Pentru înregistrare vă rugăm să completați formularul de mai jos. Iar pentru mai multe informații puteți să ne contactați la  +40758.818.158 sau pe info@msmromania.org.

Verificati mailul dupa inregistrare pentru detalii despre plata.    YesNo