Learning Business Development cu Sergiu Negut

Marți, Sergiu Neguț te așteaptă la o discuție despre cum să îți formezi o imagine de ansamblu asupra business-ului pe care îl gestionezi sau din care faci parte și despre impactul pe care îl poți genera având cunoștințele potrivite.

În secolul 21 conceptul de business a devenit mult mai complex, avem industrii și funcții noi. Afacerile se reinventează permanent și au nevoie de manageri care să le cunoască în detaliu, să înțeleagă riscurile și să le transforme în oportunități. Din acest motiv, e important să fim la curent cu tendințele globale și să știm cum să le folosim în avantajul nostru.

Împreună cu Sergiu, vom învăța cum să mergem dincolo de conceptul de business și să avem mindset-ul potrivit pentru a genera rezultate optime.

Sergiu Neguț (http://www.linkedin.com/in/sergiu) este consultant și Board Advisor specializat în creștere antreprenorială și transformare organizațională, speaker și Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management România. El joacă rolul de Business Angel în afaceri locale, printre care frufru, 2parale, Softelligence, sau Intermedicas. Până în 2011, Sergiu Neguț a fost Director Executiv la Regina Maria, unde, alături de fondatorul clinicii, a contribuit la creșterea de mai bine de zece ori a companiei, printr-un mix de creștere organică, dezvoltări greenfield și achiziții, inclusiv vânzarea de două ori a companiei către fonduri de investiții. Sergiu este mândru să fie absolvent al programului de MBA de la INSEAD.

Când: marți, 11 aprilie, 18:00-20:00

Unde: IMPACT HUB Cluj (Str. Gării nr. 21, clădirea D, parter Liberty Technology Park)

Dacă nu te-ai înscris încă, întregistrează-te acum la eveniment.

Construim acest eveniment ca o oportunitate de reflecție si învățare pentru tine, într-un mediu confortabil. În acest cadru vom discuta şi despre Fast Track Managemet Program – un program educațional adresat celor care își doresc să crească impactul propriului proces de management.