Why FTMP Submenu Button Icon

Fast Track Management Program.

The Program combines classroom time with self learning, coaching and on the job mentoring to achieve the maximum possible impact.

AȚI VRUT CUMVA SĂ URMAȚI UN PROGRAM DE MBA, DAR...?

Durează prea mult? E efortul prea mare? Sunt prea multe subiecte care nu vă interesează? Aveți familie și copii mici și nu aveți suficient timp pentru lucru individual? Costă prea mult pentru bugetul actual? Dacă sunteți într-una din aceste situații sau pur și simplu vreți să urmați o educație managerială într-un format comprimat și eficient, rândurile următoare vi se adresează.

Fast Track Management Program e un produs adresat exact acestei nevoi de a primi într-un format eficient și economic cunoștințele esențiale carierei unui manager. Am distilat programul nostru de MBA la esență. Am eliminat subiecte care erau mai degrabă potrivite pentru conducători de corporații în poziții de vârf, iar din subiectele păstrate am distilat la rândul lor esențele. Ne-am pus întrebarea: “Dacă ești un manager în România acum, nu ai avut parte de prea multă educație managerială sau economică, dar vrei să înțelegi repede esențialul, ce ar fi indispensabil să știi?”

A rezultat Fast Track Management Program, un program de esențe tari. Predau în el cei mai buni profesori ai noștri de la MBA, dar și alți lectori, pe subiecte specifice, mai potrivite unei abordări pragmatice și aplicate. Aceștia îmbină rigoarea academică cu practica, sunt oameni care au făcut personal lucrurile pe care le predau în clasă, manageri, consultanți, practicieni. Esențele tari se distilează și la flacăra experienței lor. Ei vă pot însoți parcursul cu sfaturi personale, la obiect, în afara spațiului relației de la catedră.

E un program care vă va duce repede la următorul nivel.

Adrian Stanciu
Decan și Profesor

Semnatura
Why FTMP

“Vine un moment când trebuie să te oprești și să-ți refaci echilibrul, echilibrul între cât dai și cât iei din business, între ce ești și ce ai nevoie să devii. Acest moment m-a apropiat de MsM și m-am bucurat că au gândit un program și pentru cei care, asemenea mie, nu pot încă da timp pentru un MBA. E un fel de injecție prețioasă în care au combinat cam tot ce trebuie pentru a merge înainte puțin diferit: mai strategic, mai focusat și mai… cu drag de oamenii din jur. Rezultatele se vor vedea cât de curând în felul în care conduc Morphoza.”

Diana CALFA
Absolventă Fast Track Management Program
Managing Partner Morphoza