Erudio organizeaza „Atelierul despre Prezență”, cu Mugur Ciumăgeanu

Pe 20 aprilie, la Impact Hub, Erudio organizeaza „Atelierul despre Prezență”, cu Mugur Ciumăgeanu, psihoterapeut specialist, formator în psihoterapie cognitiv-comportamentală și profesor în programul Erisma. În eveniment va fi vorba și despre „Managementul Stresului – Cum să ne gestionăm viețile, stresul, iubirile și dezamăgirile prin prezență”.

Atelierul nu este unul de mistică a prezenței, ci de practică a ei. Format în domeniul terapiilor cognitive și comportamentale, Mugur Ciumăgeanu ne va învăța cum să ne dospim singuri aluatul Prezenței.  Exercițiile propuse conțin o doză substanțială de știință și vin din preocuparea trainerului pentru studiul și practica controlată a tehnicilor anti-stres și de creștere a abilităților și rezistențelor la adversitate, subsumate de învățații vremurilor noastre sub denumiri precum mindfulness sau emotional coping skills.

Cu ce ramâi?

Erudio promite cîteva momente AHA, o mulțime de idei practice de conștientizare a prezentului, exerciții în care putem exersa relația cu obiectele banale pentru a obține „viziunea începătorului”, un profil psihologic la îndemâna participanților despre modul în care fac față adversității, precum și idei și exerciții de prezență și de aikido anti-stress.

Cât costă?

Atelierul se va desfășura pe 20 aprilie, între orele 9:00 și 17:00, la Impact HUB (Strada Halelor, nr. 5, punct de reper – Piața Unirii).
Prețul este de 250 EUR + TVA și include coffee-break-urile și prânzul.

Alte detalii pe http://www.erudio.ro/ro/ateliere/, înscrieri la amalia.cioaba@erudio.ro.