Ateliere de Antreprenoriat, dezvoltate de Romanian Business Leaders

Ce înseamnă Ateliere de Antreprenoriat?

Ateliere de Antreprenoriat, sau cel mai longeviv proiect al Fundației Romanian Business Leaders, început în februarie 2012, a ajuns astăzi la ediția 10. Proiectul conectează antreprenori care vor să se dezvolte cu lideri de business care dau mai departe din lecțiile învățate.

Cu scopul de a sprijini spiritul și competențele antreprenoriale în rândul celor care conduc o afacere și cu un program adaptat în funcție de momentul de business în care participanții se află (Start-up sau Scale-up), Atelierele au loc sâmbăta, o dată la două săptămâni, pe o curiculă cu șapte teme de business.

Pe scurt, găsești mai jos 5 motive pentru care să te înscrii într-un astfel de program:

1.     Îți conduci afacerea profesionist: în 7 ateliere afli de la traineri cu experiență modele și instrumente ușor de aplicat de a doua zi.

2.     Înveți din cazuri reale: vorbești direct cu 21 de lideri de business de la care afli cum să faci și cum să nu faci, prin exemple clare – din experiența lor.

3.     Faci networking și legi prietenii: cunoști cel puțin 20 de colegi antreprenori, oameni cu aceleași nevoi și aspirații, care te vor motiva și cu care poți face business.

4.     Pui focus pe afacerea ta: îți vor facilita formarea unui grup de mastermind cu colegii de grupă prin care găsești, post-ateliere, soluții la provocările afacerii tale.

5.     Te promovezi către ALUMNI: te listezi gratuit în platforma B2B a alumnilor de la Ateliere și Mentoria și găsești parteneri de business – 600 de afaceri din România.

Credem, la Ateliere, că succesul se învață. Vino și tu lângă noi, într-o comunitate suport pentru afacerea ta!

Mai multe detalii găsești pe site-ul proiectului, www.ateliere.rbls.ro sau contactându-l direct pe Managerul de Proiect, Iulian Rizea (iulian.rizea@rbls.ro sau 0747222575).