Analiza si Sinteza cu Radu Georgescu

Ni s-a întâmplat tuturor să știm foarte multe despre un subiect, să încercăm să spunem totul și să ni se pară că interlocutorul nu înțelege suficient de repede sau bine. În consecință nu cumpără de la noi deși suntem cei mai buni, nu investește, nu ne angajează.

Miercuri, pe 5 iulie 2017, începând cu ora 18:00, vă așteptăm la un nou Masterclass cu tema Analiză și Sinteză, condus de Radu Georgescu, cu o introducere din partea lui Sergiu Neguț, pentru a descoperi cum să ne formulăm ideile într-un mod precis și structurat.

Pe durata acestui curs participanții vor avea ocazia de a aborda o temă cunoscută de sinteză – prezentările către Board. Susținerea unei astfel de prezentari e o parte importantă din dezvoltarea personală și profesională a fiecărui manager. E o sarcină care implică multe provocări și care necesită o pregătire cât mai temeinică pentru a transmite un mesaj clar, concis și convingător și pentru a obține rezultate cât mai bune.

Radu Georgescu este un antreprenor în serie român și investitor în companii tehnologice din România dar și din alte țări. În 1992, a lansat prima afacere (GECAD Software) în anul 1992[1], o companie specializată în producția și distribuția de soluții software. Ulterior, compania și-a lărgit portofoliul, acum GECAD Group investind în companii tehnologice, din domenii precum securitatea IT, cloud, SaaS, ecommerce, metode de plată și cryptocurrencies (www.gecad.com). În afara business-urilor în care este investitor prin intermediul GECAD Group, Radu Georgescu face parte din Consiliul Director al mai multor companii locale și internaționale, cele mai multe din domeniul tehnologic. În decursul carierei sale, Radu Georgescu a realizat câteva importante tranzacții, printre care vânzarea în 2003 a tehnologiei RAV Antivirus către Microsoft. În urma acestei tranzacții, o echipă de aproape 20 de specialiști în securitate IT au fost cooptați în echipa de securitate a Microsoft și cei mai mulți dintre ei se ocupă și acum să asigure securitatea produselor binecunoscutei companii tehnologice.

În 2010, Radu a obținut un alt exit de success, vânzarea companiei GECAD ePayment, acum PayU România, către grupul sud-african Naspers. 2013 a fost anul ce a marcat cel de-al treilea exit de amploare, când Francisco Partners a achiziționat de la GECAD Group compania globală Avangate.

Radu s-a implicat de-a lungul carierei sale în dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din Romania fiind activ în inițiative precum Venture Connect și Tech Angels, prima rețea de investitori privați în startup-uri tehnologice din România, înființată în 2012, unde este de altfel și membru fondator.

Pentru a vă înscrie la acest eveniment completați acest formular. Pentru mai multe informații contactați-ne la laura@msmromania.org sau  +40758 818 158.

Deoarece am primit deja un numar maxim de inscrieri, nu mai putem accepta noi participanti la acest eveniment. Va multumim pentru interes si pentru intelegere si speram sa va avem alaturi cu proxima ocazie.